Чацвер, Студзень 18, 2018

Навіны

«Без усмешак не ўваходзіць!»: каляднае свята для маладых людзей з абмежаванымі магчымасцямі прайшло ў Віцебску

Пад такім дэвізам БКТ «Карытас» Віцебскай дыяцэзіі правяло Каляднае свята для маладых людзей з абмежаванымі магчымасцямі.

Падрабязней...

Калядная сустрэча для дзяцей са шматдзетных і малазабяспечаных сем'яў адбылася ў Віцебску

28 снежня 2017 года ў парафіі Езуса Міласэрнага ў Віцебску адбылася Калядная сустрэча для дзяцей.

Падрабязней...

Каляды і Новы год весела святкавалі дзеці з парафіі Нараджэння Маці Божай у Браславе

У парафіяльны дом «Карытас» запрасілі ўсіх дзяцей: тых, хто мае сяброў у Чэхіі, дзяцей з асаблівасцямі развіцця, юных парафіянаў, якія вывучаюць Катэхізіс, валанцёраў, бацькоў. Вялізная зала была запоўненая цалкам. Са святам Божага Нараджэння гасцей павіншаваў пробашч парафіі кс. Станіслаў Мжыглуд, ксяндзы Адам Квяткоўскі, Уладзімір Шыдлоўскі, Яўген Жукоўскі і дырэктар парафіяльнага «Карытас» Тамара Пашкевіч.

Падрабязней...

“Я - яго вочы, а ён – мае ногі…”

Супрацоўнікі і валанцёры Віцебскага “Карытас” наведалі дом-інтэрнат для састарэлых і інвалідаў у Варонах, што пад Віцебскам. Сустрэча адбылася з нагоды блізкіх калядных святаў.

Біскуп Алег Буткевіч сустрэўся з клубам сеньёраў у Віцебску

Сустрэча прайшла 12 снежня і мела калядны характар, таму ўдзельнікі клуба ахвотна падзяліліся аплаткам з біскупам. Іерарх пажадаў прысутным бадзёрасці і маладосці духа.