Панядзелак, Верасень 25, 2017

Навіны

Акцыя "З усмешкай у школу!" прайшла ў Глыбокім

З мэтай аказання падтрымкі малазабяспечаным сем'ям пры падрыхтоўцы дзяцей да школы парафіяльны "Карытас" на працягу жніўня ў касцёле праводзіў дабрачынную акцыю "З усмешкай у школу". У падрыхтаваную скрыню вернікі пакідалі канцылярскія тавары, школьныя прылады, адзенне і абутак, грашовыя сродкі.

Свята для дзяцей

Дзеці - самыя добрыя, чыстыя і светлыя стварэнні. У іх вачах столькі шчырасці, столькі веры ў тое, што ўсё ў гэтым свеце магчыма! Калісьці ўсё мы былі такімі. Усе мы ад душы смяяліся і плакалі, рабілі глупствы, і нам зусім не было сорамна. Вось яно - дзяцінства, час, калі ўсё здаецца так простым...

Апостальскі Нунцый наведаў "Карытас" Віцебскай дыяцэзіі

У рамках свайго візіту ў Віцебскую дыяцэзію Апостальскі Нунцый у Беларусі арцыбіскуп Габар Пінтэр наведаў дыяцэзіяльны "Карытас". Дырэктар гэтай дабрачыннай арганізацыі ксёндз канонік Андрэй Аніскевіч распавёў пра напрамкі дзейнасці ўстановы.

Падрабязней...

Валанцёры павіншавалі з Вялікаднем дзяцей з дзіцячага дома

Цуд - такое, на першы погляд, неверагоднае, але ў той жа час, такая простая з'ява. Мы так да яго прывыклі, што ў чарадзе штодзённасці часта не заўважаем яго і проста праходзім міма. А, каб стаць часткай гэтага цуда, дастаткова проста спыніцца і зірнуць у вочы дзіцяці, які шчаслівы ад таго, што яму проста далі цукерку. Прыгледзьцеся - і вы ўбачыце, што шэрыя будні не такія ўжо і шэрыя, а шчасце не так далёка, як можа здавацца.

Падрабязней...

Велікоднае мерапрыемства для дзяцей з апякунскіх і шматдзетных сем'яў

19 красавіка ў кавярні пры парафіі Езуса Міласэрнага ў Віцебску адбылося свята любові, дабрыні і радасці! На гэты раз свята было арганізавана для дзяцей з апякунскіх і шматдзетных сем'яў.