Пятніца, Ліпень 20, 2018

Навіны

У Лынтупах арганізавалі свята для дзяцей

3 чэрвеня ў араторыі пры касцёле Святога Андрэя Апостала ў Лынтупах прайшло свята, прымеркаванае да Дня абароны дзяцей.

Свята дзяцінства ў Віцебску

1 чэрвеня ДКТ «Карытас» Віцебскай дыяцэзіі арганізаваў разам з Арт-студыяй Юрыя Галёнава сапраўдную казку для дзяцей і іх бацькоў.

Падрабязней...

Браслаў: парафіяльны «Карытас» арганізаваў свята для дзяцей

У нядзелю, 29 красавіка, парафіяльнае аддзяленне Дабрачыннага каталіцкага таварыства «Карытас» запрасіла на свята ўсіх дзяцей парафіі, а таксама іншых удзельнікаў дабрачынных праектаў.

Падрабязней...

Велікодная сустрэча ў “Карытас”

13 красавіка ў сядзібе ДКТ “Карытас” Віцебскай дыяцэзіі адбылася велікодная сустрэча клубу для пажылых людзей “Другое дыханне”. Актыўныя ўдзельніцы клубу сустрэліся з дырэктарам Карытас ксяндзом Андрэем Аніскевічам, які павіншаваў іх са Святам Уваскрасення Хрыста і распавёў шмат цікавага пра гісторыю і традыцыі святкавання Пасхі.

Адсвяткавалі Вялікдзень разам

12 красавіка ў кавярні парафіі Езуса Міласэрнага ў Віцебску адбылося супольнае святкаванне Вялікадня для маладых людзей з абмежаванымі магчымасцямі як каталіцкага, так і праваслаўнага веравызнання. Свята было арганізавана ДКТ “Карытас” Віцебскай дыяцэзіі для наведвальнікаў цэнтра дзённага прабывання для маладых інвалідаў “Бэтэль – Карытас” і іх бацькоў.