Нядзеля, Лістапад 18, 2018

Навіны

У Глыбокім у сёмы раз прайшла дабрачынная акцыя “Мы разам”

Яе арганізавалі каталіцкае дабрачыннае таварыства “Карытас” Віцебскай дыяцэзіі і парафія Святой Тройцы ў Глыбокім, дзякуючы падтрымцы спонсараў і працы валанцёраў.

Паездка лынтупчан у дэльфінарый

20 кастрычніка 2018 года ў парафіі Святога Андрэя Апостала ў Лынтупах арганізавалі незабыўнае свята для маленькіх вернікаў.

Дзень маці ў Браславе

Напярэдадні Дня маці «Карытас» парафіі Нараджэння Маці Божай у Браславе сумесна з Цэнтрам карэкцыйна-развіваючага навучання і рэабілітацыі правялі свята для маці.

Падрабязней...

Арганізацыя вольнага часу для віцебскіх дзяцей

Карытас Віцебскай дыяцэзіі, пры спонсарскай падтрымцы Карытас Прага, рэгулярна арганізуюць вольны час і дабрачынныя акцыі для дзяцей з шматдзетных, няпоўных, апякунскіх, прыёмных сем'яў.

Падрабязней...

«Кулінарны гурток» для дзяцей у Лынтупах

У араторыі парафіі Святога Андрэя Апостала ў Лынтупах праводзяцца розныя развіваючыя заняткі для дзяцей, падабраныя зыходзячы з патрэб і здольнасцей, узросту і інтарэсаў кожнага дзіцяці. Гэтыя заняткі дапамагаюць развіваць у дзяцей мастацкі густ і творчы патэнцыял, вобразнае мысленне і ўяўленне, павагу да працы і акуратнасць.