Пятніца, Лістапад 17, 2017

Велікоднае мерапрыемства для дзяцей з апякунскіх і шматдзетных сем'яў

Бацькоўская катэгорыя: Чыны міласэрнасці Катэгорыя: Навіны

19 красавіка ў кавярні пры парафіі Езуса Міласэрнага ў Віцебску адбылося свята любові, дабрыні і радасці! На гэты раз свята было арганізавана для дзяцей з апякунскіх і шматдзетных сем'яў.

Разам з біскупам Віцебскім Алегам Буткевічам і дырэктарам «Карытас» Віцебскай дыяцэзіі кс. Андрэем Аніскевічам дзеці акунуліся ў атмасферу свята Вялікадня. Для іх быў арганізаваны салодкі стол і вясёлыя гульні з салодкімі прызамі, а пад канец мерапрыемства дзецям ўручылі шакаладныя яйкі як сімвал свята. Гэтая сустрэча запомніцца як адной з самых вясёлых і шчырых, а дзіцячы смех, які не сціхаў у той дзень, яшчэ доўга будзе гучаць у сценах парафіяльнага памяшкання.

Ганна Будзіч, тэкст

Ульяна Духовіч, фота