Нядзеля, Верасень 24, 2017

Валанцёры павіншавалі з Вялікаднем дзяцей з дзіцячага дома

Бацькоўская катэгорыя: Чыны міласэрнасці Катэгорыя: Навіны

Цуд - такое, на першы погляд, неверагоднае, але ў той жа час, такая простая з'ява. Мы так да яго прывыклі, што ў чарадзе штодзённасці часта не заўважаем яго і проста праходзім міма. А, каб стаць часткай гэтага цуда, дастаткова проста спыніцца і зірнуць у вочы дзіцяці, які шчаслівы ад таго, што яму проста далі цукерку. Прыгледзьцеся - і вы ўбачыце, што шэрыя будні не такія ўжо і шэрыя, а шчасце не так далёка, як можа здавацца.

Для дзетак з Віцебскага дзіцячага дома кожная сустрэча з нашымі валанцёрамі становіцца сапраўдным цудам, а для іх выхавальнікаў - магчымасцю крыху адпачыць. На гэты раз валанцёры прыйшлі да дзяцей, каб павіншаваць іх са светлым святам Вялікадня. Яны разам гулялі, малявалі, танцавалі і адкрывалі шакаладныя яйкі. Час, праведзенае разам, праляцела так незаўважна, але яно назаўсёды застанецца ў сэрцы кожнага дзіцяці і валанцёра.

Дарыце адзін аднаму дабро і радасць, і тады наш свет стане нашмат цяплей і больш шчаслівым.

Ганна Будзіч